4_3

de la terra

Sobre Butipà

L’any 2008, Karlos Tomás, un publicista de Barcelona i el seu equip van voler reinventar el clàssic pa amb ‘butifarra’ aportant una visió gastronòmica innovadora i fresca. Durant aquests anys s’ha estat cuinant a foc lent el concepte mentre hem buscat sinergies i tastat el producte a esdeveniments fins a crear un entrepà amb nom propi made in Barcelona:  El Butipà.
Conceptualitzat com “fast premium food“, el Butipà  és més que un entrepà, és la combinació de diferents productes de la terra que fan d’un entrepà de ‘butifarra’ una nova proposta gastronòmica. Un pa esponjós i saborós, unes ‘butis’ meloses i genuines i una salsa amb sabors d’herbes mediterrànies fan del Butipà, l’auntèntic entrepà de Barcelona.
Col·laborem amb marques emblemàtiques com Estrella Damm, Cafès Saula, Can Sintes, Vichy Català i Cal Valls entre d’altres per tal d’oferir el millor maridatge per als nostres productes.

Us animeu a tastar-lo?