VOLS FORMAR PART DE LA FAMÍLIA BUTIPÀ?

Volem omplir de butis el món! Molt agosarat per part nostre, però per què no? Vam ser els primers a reinventar el clàssic pa amb ‘butifarra’, aportant una visió gastronòmica innovadora i fresca a Barcelona i ara, després d’uns anys de rodatge, volem arribar a altres continents.

Durant tots aquests anys que portem donant guerra, moltes han estat les crítiques positives sobres les nostres butis, els nostres locals i el nostre servei. Aquestes felicitacions són les que ens han portat a voler volar més lluny. I és que Butipà no és només un entrepà. És una manera d’entendre la vida. Un negoci per gaudir de la pròpia llibertat. El nostre lema així ho diu: don’t worry be buti ! Una experiència jove, vintage i clàssica per passar molts bons moments amb tot tipus de gent. 

Butipà és més que un entrepà. Conceptualitzat com “fast premium food“, és la combinació de diferents productes que fan d’un entrepà de ‘butifarra’ una nova proposta gastronòmica. Un pa esponjós i saborós, unes ‘butis’ meloses i genuïnes i una salsa especial amb tocs s d’herbes mediterrànies. I sempre, amb la col·laboració de marques emblemàtiques que faran de cada mossegada i de cada glop un moment únic.

QUÈ TÉ BUTIPÀ PER ESDEVENIR UNA FRANQUÍCIA DE RESTAURACIÓ DIFERENT?

La companyia, que va obrir el seu primer establiment a Barcelona l’any 2013, ha convertit l’entrepà de tota la vida en un digne competidor dels productes més consumits de la restauració ràpida moderna.

Butis elaborades amb 100% carn de porc premium amb més de  15 sabors diferents: Clàssic, ‘Butibiquini’, ‘Butipollastre’, ‘Butipintxo’, ‘Butixai’ entre d’altres; la ButiCoca elaborada amb autèntic pa de coca, tomàquet i samfaina natural de base i farcida amb ‘butis’ al gust  i complements de primera. La Hambuti®, la ‘butifarra enrotllada’ de 150grs feta amb carn 100% vedella de primera qualitat; les butibraves  fetes amb patates de primera qualitat que al foc las tornem daurades, cruixents per fora però suaus, consistents i amables per dins; les salses allioli i la salsa Butipà, de gust exquisit i que tant agrada. Amanides mediterrànies amb vinegretes variades i unes postres úniques com TheXurrot, el gelat artesanal 57 o d’altres.

Tres anys després de la seva primera obertura a Barcelona, Butipà compta amb un local propi i  3 franquícies de diferents formats: un foodtruck, uns carrets EatStreet i un Market Store al Centre Comercial Les Glòries.

L’empresa treballa per aportar una experiència d’entrepà de butis amb una qualitat única. La seva idea d’expansió és poder proporcionar butis  per tot arreu. Centrant la seva expansió d’endins a fora i arribant a Europa ( a l’Alemanya dels frankfurts, a la Itàlia de les pizzes, a la França dels crêpes o a l’Anglaterra dels sandvitxos), els Estats Units de les hamburgueses  o el Japó del sushi.

Vols formar part de la nostra família? És més fàcil del que et penses! No t’ho repensis més. T’hi estem esperant! 

CONTACTA’NS A:  INFO@BUTIPA.CAT  PREGUNTA PER KARLOS TOMÁS AL TÈL: 657. 863. 268  GRÀCIES!

 

Leave a Reply